Έργο Green Angels: 3η Διακρατική Συνάντηση Έργου στη Λεόν (Ισπανία)

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι στις 23-24 Φεβρουαρίου 2023, στην όμορφη ισπανική πόλη Λεόν, πραγματοποιήθηκε μια διακρατική συνάντηση έργου του έργου Green Angels

Φιλοξενήθηκε από τον Ισπανό εταίρο ACE, με την ενεργό συμμετοχή 36,6 Centrum KompetencjiAssociazione NETPCX ManagementSolution: Solidarité & Inclusion και Pro Arbeit Kreis Offenbach (AöR).

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης μιάμισης ημέρας καταφέραμε να συζητήσουμε όλα τα ζωτικά ζητήματα της τρέχουσας φάσης του έργου:

  • παρουσίαση των τελικών εκδόσεων των ενοτήτων κατάρτισης για τους μετανάστες που σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση (όλοι οι εταίροι):
    1. Φροντίδα Σπιτιού
    2. Φροντίδα ανθρώπων
    3. Διαμόρφωση τοπίου
    4. Αυτοεπιχειρηματικότητα
    5. Οικο-κοινωνία
  • παρουσίαση της δοκιμαστκής έκδοσης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μάθησης (PCX)
  • παρουσίαση του σχεδίου δοκιμών της πλατφόρμας (36.6 CC)
  • τρέχουσα κατάσταση της διάδοσης των αποτελεσμάτων του έργου (ΝΕΤ)
  • παρουσίαση των αποτελεσμάτων της εσωτερικής αξιολόγησης του Paris TPM και της προόδου του έργου 01.08.2022-31.12.2022 (36.6 CC)
  • γενικά διαχειρισιακά και οικονομικά θέματα (Pro Arbeit)

Τη δεύτερη ημέρα, μια συνάντηση με τον τοπικό επιχειρηματία Yasmany Picorell, ιδιοκτήτη της MORPISA (εταιρεία ανακαίνισης), οργανώθηκε. Ο κ. Picorell μίλησε για τις εμπειρίες του στην Ισπανία μετά την άφιξή του από την Κούβα, την ανάπτυξη της καριέρας και των επιχειρήσεών του, καθώς και απάντησε σε ερωτήσεις των εταίρων.