Έργο Green Angels – 2η Διακρατική Συνάντηση Έργου στο Παρίσι

Στις 3-4 Νοεμβρίου 2022 οι εταίροι του GREEN ANGELS παρακολούθησαν τη δεύτερη  Διακρατική Συνάντηση Έργου στο Παρίσι της Γαλλίας που φιλοξενήθηκε από την Solution: Solidarité & Inclusion.

Κατά τη συνάντηση, οι εταίροι συζήτησαν τις δραστηριότητες του έργου και την πρόοδο στα τελικά προϊόντα του έργου. Βρισκόμαστε στην περίοδο υλοποίησης του έργου όπου αναπτύσσεται το πρώτο προϊόν και βρίσκεται σε εξέλιξη το δεύτερο αποτέλεσμα, επομένως η εταιρική σχέση έχει συζητήσει την εφαρμογή του, έχει κάνει προσαρμογές για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων και έχει κάνει μια αξιολόγηση της προόδου του έργου. Αξιολογήθηκε η εφαρμογή του σχεδίου διάδοσης και συζητήθηκαν περαιτέρω δραστηριότητες.

Επόμενο βήμα; Η Κοινοπραξία θα ολοκληρώσει την εκπαιδευτική διαδρομή μαζί με τα εργαλεία αρχικής και ενδιάμεσης αυτοαξιολόγησης και το κέντρο «GREEN ANGELS FOR YOU» θα είναι online.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον συντονιστή του έργου Pro Arbeit – Kreis Offenbach (Γερμανία), τον οικοδεσπότη της συνάντησης Solution : Solidarité & Inclusion (Γαλλία) και τους υπόλοιπους εταίρους Associazione N.E.T. – Networking Education and Training (Ιταλία), 36,6 Competence Centre (Πολωνία), PCX Computers & Information Systems LTD (Κύπρος)  και Asociación ACE. Aprende, Coopera, Emprende (Ισπανία) για αυτήν την παραγωγική και αποτελεσματική συνάντηση.