Έργο VELA: Εναρκτήρια συνάντηση στο Κάλιαρι της Ιταλίας

Η εναρκτήρια συνάντηση του VELA PROJECT πραγματοποιήθηκε στο Κάλιαρι της Ιταλίας, στις 28-29 Μαρτίου 2022, με οικοδεσπότη την I.E.R.F.O.P. ONLUS.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επτά (7) συμμετέχοντες από 6 συνεργαζόμενους οργανισμούς και 5 ευρωπαϊκές χώρες.

Ο κύριος στόχος της 1ης Διακρατικής Συνάντησης Έργου ήταν να παρουσιάσει στους εταίρους τα κύρια στοιχεία του VELA PROJECT, τους στόχους του, τα αποτελέσματά του και επίσης να ξεκινήσει την πραγματική εφαρμογή του Αποτελέσματος 1: Εγχειρίδιο: Ανάλυση του πεδίου «VELA» δράση και εκμετάλλευση των βέλτιστων πρακτικών και το αποτέλεσμα 2: Πλατφόρμα Moodle: Ψηφιακή Προσβασιμότητα για την υποστήριξη των εκπαιδευτών ΕΕΚ στη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία στην ηλεκτρονική μάθηση.

Επίσης, αναθεωρήθηκαν η Διαχείριση και Υλοποίηση Έργου, η Οικονομική Διαχείριση, η Διαχείριση Ποιότητας και το Σχέδιο Διαμοιρασμού, παρέχοντας πληροφορίες για τον συντονισμό του έργου από την Ι.Ε.Ρ.Φ.Ο.Π. ONLUS και τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει η κοινοπραξία για την επίτευξη των στόχων του έργου.

Η πρώτη συνάντηση καθιέρωσε τη μελλοντική επιτυχημένη συνεργασία και αποτέλεσε τη βάση του έργου που θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους 24 μήνες.